Obradors
La publicació ‘Territori artesà’ detalla com implementar obradors compartits i petits escorxadors d’iniciativa local.
Aquesta manual digital té com a objectiu principal fomentar la creació i gestió d'equipaments col·lectius que permetin l'elaboració d'aliments de proximitat.
En la nova edició del nostre butlletí, posem el focus en els obradors compartits, una eina clau per facilitar la col·laboració i el creixement del sector agroalimentari a la…
Descobreix la trajectòria d’Anna Roca, una consultora agroalimentària de referència que també exerceix com a professora de Geografia a la Universitat de Girona. Amb la seva visió…
Anna Puig és una jove emprenedora de Sant Just Desvern que ha trobat la seva vocació en l'elaboració de productes lactis. En aquesta entrevista, ens parla de la seva relació amb…
Representants de la Xarxa d’Obradors Compartits que impulsa la corporació acorden un pla de treball per revolucionar l’artesania alimentària a la província.
El jove ramader de Can Còdol custodia amb passió i saviesa els boscos de casa, fusionant tradició i innovació al Parc Rural del Montserrat.
El nou espai de transformació agroalimentària està situat al mercat Puigmercadal de Manresa i vol promoure models de producció d’aliments saludables, sostenibles i segurs.
La nova ‘Història BCN Smart Rural’ presenta els equipaments col·lectius d’àmbit supramunicipal que impulsa la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de donar servei als joves…