Parc Agrari de la Conca d'Òdena
La jornada 'Alimentem Barcelona' aplega més de 200 participants, principalment tècnics i regidors d’ajuntaments i altres ens locals de la província.
La publicació ‘Territori artesà’ detalla com implementar obradors compartits i petits escorxadors d’iniciativa local.
Aquesta manual digital té com a objectiu principal fomentar la creació i gestió d'equipaments col·lectius que permetin l'elaboració d'aliments de proximitat.
La iniciativa, impulsada en el marc del programa Barcelona Agrària de la Diputació de Barcelona, busca recuperar terrenys en desús i fomentar la producció agrícola sostenible.
L’acte ha comptat amb la participació d’agricultors i agricultores que lideren el camí cap a un futur alimentari més segur, saludable i sostenible a la província.
L’esdeveniment vol ser un homenatge a la pagesia de la província de Barcelona i un punt de trobada per a totes les persones compromeses amb un futur alimentari més saludable,…
Representants de la Xarxa d’Obradors Compartits que impulsa la corporació acorden un pla de treball per revolucionar l’artesania alimentària a la província.
Destaquem iniciatives i projectes que estan transformant el sector agrari a la província de Barcelona. A través d’entrevistes i reportatges, coneixerem les veus i les històries…
L’adhesió suposa un impuls decisiu per a la recuperació de camps de conreu en desús a l’Anoia.