Manresa
En un sector tradicionalment masculí, cada cop són més les pageses que lideren explotacions i impulsen models agraris més sostenibles, arrelats al territori i adaptats als reptes…
L'adequació de terrenys facilita l'accés a la terra a nova pagesia, ja que redueix els costos d'arrencada dels seus projectes.
La publicació ‘Territori artesà’ detalla com implementar obradors compartits i petits escorxadors d’iniciativa local.
Aquesta manual digital té com a objectiu principal fomentar la creació i gestió d'equipaments col·lectius que permetin l'elaboració d'aliments de proximitat.
Representants de la Xarxa d’Obradors Compartits que impulsa la corporació acorden un pla de treball per revolucionar l’artesania alimentària a la província.
El jove ramader de Can Còdol custodia amb passió i saviesa els boscos de casa, fusionant tradició i innovació al Parc Rural del Montserrat.
El nou espai de transformació agroalimentària està situat al mercat Puigmercadal de Manresa i vol promoure models de producció d’aliments saludables, sostenibles i segurs.
La nova ‘Història BCN Smart Rural’ presenta els equipaments col·lectius d’àmbit supramunicipal que impulsa la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de donar servei als joves…
La nova ‘Història BCN Smart Rural’ presenta els equipaments col·lectius d’àmbit supramunicipal que impulsa la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de donar servei als joves…