Biodiversitat cultivada
L’espai agrari defensa en el seu vídeo de presentació la importància dels obradors compartits per dinamitzar el sector primari i valorar els aliments de proximitat.
Ricard Huguet fa dotze anys que és al capdavant de l’Horta de les Casetes, a Sant Pere de Ribes (Garraf), on cultiva quasi una hectàrea d’horta ecològica. Aquestes terres són d’…
L’Escairador és una empresa familiar dedicada a recuperar l’antic ofici d’escairar o pelar els cereals. Situada al veïnat berguedà de Cal Rosal, hi conreen blat de moro i blat…
Joan Carulla és un dels grans referents de l’agricultura urbana a Barcelona. Ecologista i naturista veterà, promou reverdir urgentment les ciutats i ho fa amb la coherència de l’…
A la demarcació de Barcelona, hi ha actualment 362 explotacions apícoles, el que representa el 32% dels productors de mel de Catalunya.
En aquest newsletter, fem una mirada a l’estat de la protecció i la gestió dels espais agraris a les comarques barcelonines. També entrevistem Ricard Ramon i Sumoy, cap d'unitat…
L’estratègia europea “Biodiversitat 2030" té importants implicacions en les pràctiques agrícoles i ramaderes del territori. En parlem amb Ricard Ramon i Sumoy, cap d'unitat adjunt…
Us presentem la primera entrada dels Agrinoms BCN Smart Rural, un catàleg de paraules importants per impulsar la transició cap a sistemes agroalimentaris més saludables i…
La importància de la transició verda del sector agrari és un dels temes destacats en el darrer resum de premsa BCN Smart Rural.