Biodiversitat cultivada

17/09/2024

L’espai agrari defensa en el seu vídeo de presentació la importància dels obradors compartits per dinamitzar el sector primari i valorar els aliments de proximitat.

22/06/2023

Ricard Huguet fa dotze anys que és al capdavant de l’Horta de les Casetes, a Sant Pere de Ribes (Garraf), on cultiva quasi una hectàrea d’horta ecològica. Aquestes terres són d’…

17/03/2023

L’Escairador és una empresa familiar dedicada a recuperar l’antic ofici d’escairar o pelar els cereals. Situada al veïnat berguedà de Cal Rosal, hi conreen blat de moro i blat…

05/01/2023

Joan Carulla és un dels grans referents de l’agricultura urbana a Barcelona. Ecologista i naturista veterà, promou reverdir urgentment les ciutats i ho fa amb la coherència de l’…

20/05/2022

A la demarcació de Barcelona, hi ha actualment 362 explotacions apícoles, el que representa el 32% dels productors de mel de Catalunya.

08/06/2021

En aquest newsletter, fem una mirada a l’estat de la protecció i la gestió dels espais agraris a les comarques barcelonines. També entrevistem Ricard Ramon i Sumoy, cap d'unitat…

28/05/2021

L’estratègia europea “Biodiversitat 2030" té importants implicacions en les pràctiques agrícoles i ramaderes del territori. En parlem amb Ricard Ramon i Sumoy, cap d'unitat adjunt…

23/03/2021

Us presentem la primera entrada dels Agrinoms BCN Smart Rural, un catàleg de paraules importants per impulsar la transició cap a sistemes agroalimentaris més saludables i…

23/03/2021

La importància de la transició verda del sector agrari és un dels temes destacats en el darrer resum de premsa BCN Smart Rural.