Anoia
La jornada 'Alimentem Barcelona' aplega més de 200 participants, principalment tècnics i regidors d’ajuntaments i altres ens locals de la província.
La publicació ‘Territori artesà’ detalla com implementar obradors compartits i petits escorxadors d’iniciativa local.
Aquesta manual digital té com a objectiu principal fomentar la creació i gestió d'equipaments col·lectius que permetin l'elaboració d'aliments de proximitat.
La iniciativa, impulsada en el marc del programa Barcelona Agrària de la Diputació de Barcelona, busca recuperar terrenys en desús i fomentar la producció agrícola sostenible.
El curtmetratge de Patxi Uriz complementa l'exposició i el llibre homònims del programa Barcelona Agrària de la Diputació de Barcelona.
L’espai agrari defensa en el seu vídeo de presentació la importància dels obradors compartits per dinamitzar el sector primari i valorar els aliments de proximitat.
La sala d’exposicions de la seu central de la corporació acull fins al 3 d’octubre l’exposició fotogràfica ‘Barcelona pagesa’
L’acte ha comptat amb la participació d’agricultors i agricultores que lideren el camí cap a un futur alimentari més segur, saludable i sostenible a la província.
L’esdeveniment vol ser un homenatge a la pagesia de la província de Barcelona i un punt de trobada per a totes les persones compromeses amb un futur alimentari més saludable,…