Producció
L’espai agrari defensa en el seu vídeo de presentació la importància dels obradors compartits per dinamitzar el sector primari i valorar els aliments de proximitat.
L’acte ha comptat amb la participació d’agricultors i agricultores que lideren el camí cap a un futur alimentari més segur, saludable i sostenible a la província.
El llibre és un homenatge a les persones que lideren el camí cap a una agricultura més sostenible a la província.
L’esdeveniment vol ser un homenatge a la pagesia de la província de Barcelona i un punt de trobada per a totes les persones compromeses amb un futur alimentari més saludable,…
El Tros d’Ordal va néixer el 2012 a l’Alt Penedès quan Àgueda Ortiz i David Casas van iniciar un petit hort a Ordal com a afició. Aviat, més persones es van sumar al projecte i,…
La primera edició de la Cimera Internacional del Sector Agroalimentari, que ha reunit a Barcelona més de 800 representants públics i privats provinents de 25 països, és un dels…
El nou espai de transformació agroalimentària està situat al mercat Puigmercadal de Manresa i vol promoure models de producció d’aliments saludables, sostenibles i segurs.
La presentació de la publicació ‘Alimentem Barcelona’ és un dels temes destacats en el nou Resum de Premsa BCN Smart Rural.
Analitzem l'estat de l'associacionisme agroalimentari a les comarques barcelonines.