Producció
La publicació ‘Territori artesà’ detalla com implementar obradors compartits i petits escorxadors d’iniciativa local.
Aquesta manual digital té com a objectiu principal fomentar la creació i gestió d'equipaments col·lectius que permetin l'elaboració d'aliments de proximitat.
El missatge d'esperança de Dídac Valera, pagès de Mataró, il·lumina la presentació de ‘Barcelona pagesa’ a La Setmana del Llibre en Català.
La Diputació de Barcelona fa un homenatge a l'agricultura de proximitat amb un llibre d'entrevistes i fotografies que retraten la transformació del sector.
L’espai agrari defensa en el seu vídeo de presentació la importància dels obradors compartits per dinamitzar el sector primari i valorar els aliments de proximitat.
L’acte ha comptat amb la participació d’agricultors i agricultores que lideren el camí cap a un futur alimentari més segur, saludable i sostenible a la província.
El llibre és un homenatge a les persones que lideren el camí cap a una agricultura més sostenible a la província.
L’esdeveniment vol ser un homenatge a la pagesia de la província de Barcelona i un punt de trobada per a totes les persones compromeses amb un futur alimentari més saludable,…
El Tros d’Ordal va néixer el 2012 a l’Alt Penedès quan Àgueda Ortiz i David Casas van iniciar un petit hort a Ordal com a afició. Aviat, més persones es van sumar al projecte i,…