Sobirania alimentària
L’anunci de la posada en marxa del Registre de Terres de Catalunya és un dels temes destacats en el nou Resum de Premsa BCN Smart Rural.
La primera guia pràctica per ajudar els ens locals que desitgen proveir la seva població amb productes de proximitat.
És la primera guia pràctica que edita una administració pública amb l’objectiu d’impulsar estratègies alimentàries locals.
Se celebrarà el 10 de novembre a la seu del Parc Agrari del Baix Llobregat.
Se celebrarà el pròxim 10 de novembre a la seu del Parc Agrari del Baix Llobregat.
Una mirada a la capacitat de la demarcació de Barcelona per abastir la seva població amb productes de proximitat.
Amb 34.916 hectàrees de terres disponibles, el Berguedà podria alimentar la seva ciutadania amb escreix: té un grau d’autosuficiència del 255%.
Oriol Estela Barnet, coordinador general del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), ens explica com afronta la capital de Catalunya el repte d’alimentar la seva…
L'arquitecta Carolyn Steel analitza a "Ciudades hambrientas” (Editorial Capitán Swing) els principals elements que cal transformar per fer la transició cap a sistemes alimentaris…