Lluçanès
La publicació ‘Territori artesà’ detalla com implementar obradors compartits i petits escorxadors d’iniciativa local.
Aquesta manual digital té com a objectiu principal fomentar la creació i gestió d'equipaments col·lectius que permetin l'elaboració d'aliments de proximitat.
La sala d’exposicions de la seu central de la corporació acull fins al 3 d’octubre l’exposició fotogràfica ‘Barcelona pagesa’
En un gran esforç col·laboratiu, la corporació lidera una iniciativa integral per a la recuperació del paisatge agroforestal i la prevenció d'incendis. En total, s'han formalitzat…
Descobreix la trajectòria d’Anna Roca, una consultora agroalimentària de referència que també exerceix com a professora de Geografia a la Universitat de Girona. Amb la seva visió…
Anna Puig és una jove emprenedora de Sant Just Desvern que ha trobat la seva vocació en l'elaboració de productes lactis. En aquesta entrevista, ens parla de la seva relació amb…
Glòria Roig és una agrònoma i pagesa que, des de fa vuit anys, es dedica a conrear herbes aromàtiques ecològiques al Lluçanès. Darrerament, ha expandit la seva activitat per…
El lliurament d’abeuradors per impulsar la ramaderia extensiva i prevenir incendis forestals és un dels temes destacats en el nou Resum de Premsa BCN Smart Rural.
El programa que lidera la Diputació de Barcelona avança en el seu objectiu de restablir un paisatge en mosaic ric en biodiversitat.