Venda de proximitat
L’espai agrari defensa en el seu vídeo de presentació la importància dels obradors compartits per dinamitzar el sector primari i valorar els aliments de proximitat.
La iniciativa és un pas decisiu per enfortir la venda dels productes conreats i elaborats a la regió.
El Tros d’Ordal va néixer el 2012 a l’Alt Penedès quan Àgueda Ortiz i David Casas van iniciar un petit hort a Ordal com a afició. Aviat, més persones es van sumar al projecte i,…
Ricard Huguet fa dotze anys que és al capdavant de l’Horta de les Casetes, a Sant Pere de Ribes (Garraf), on cultiva quasi una hectàrea d’horta ecològica. Aquestes terres són d’…
La sínia Pujadas és una empresa agrícola familiar situada a Vilanova i la Geltrú i vinculada al Parc del Garraf. Una de les seves ànimes és Montse Marcé, de família pagesa, qui ha…
La fira va néixer el juny per promocionar els aliments del Parc Rural del Montserrat i ja s’ha convertit en la principal cita gastronòmica del territori.
La sala de desfer del Parc Rural del Montserrat engega la tardor amb un nou curs de manipulació càrnia per a ramaders i pastors.
BCN Smart Rural organitza un nou webinar de creativitat competitiva amb alcaldes, regidors, tècnics i experts en desenvolupament agrari del Bages i el Moianès.