Economia
El conveni converteix aquest projecte en el desè espai agrari que es crea a la província.
Carlos Delgado i Elizabeth Ibanga són els darrers resiners de Catalunya, però també els primers d’una nova generació. A Vallirana han recuperat un ofici gairebé oblidat que, a més…
L'assemblea anual de l'entitat aprova un pla d'actuació per al 2025 centrat en la promoció del producte local i el suport al sector primari.
Més de 200 representants d'ajuntaments i ens locals catalans es van reunir a la Diputació de Barcelona per impulsar un sistema alimentari més just, local i sostenible. Descobreix…
Una diagnosi interdisciplinària avança en el disseny de l'estratègia alimentària del territori.
La jornada 'Alimentem Barcelona' aplega més de 200 participants, principalment tècnics i regidors d’ajuntaments i altres ens locals de la província.
La publicació ‘Territori artesà’ detalla com implementar obradors compartits i petits escorxadors d’iniciativa local.
Aquesta manual digital té com a objectiu principal fomentar la creació i gestió d'equipaments col·lectius que permetin l'elaboració d'aliments de proximitat.
El proper 19 de novembre, la capital catalana acollirà una trobada col·laborativa per millorar els sistemes alimentaris de la província. Experts nacionals i internacionals…