Actua
Actua ambitos
AMB EL SUPORT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Eina per donar a conèixer la cuina del cabrit i s’hi recopila molta informació pràctica orientada a donar-li valor a través d’un extens receptari.
ALTRES INICIATIVES
Alimentar el cambio és un projecte impulsat per la cooperativa madrilenya Garúa amb l'objectiu de proposar solucions integrals per promoure espais de nutrició i convivència…
La sostenibilitat al plat és un projecte del Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI) que té com a objectiu fomentar una alimentació més justa i sostenible…
El projecte Menjadors més sans i sostenibles (MEMSS) és una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona i l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) que promou una alimentació…
Think and do tank per comprendre i acompanyar els canvis en els comportaments alimentaris dels joves de 15 a 35 anys cap a dietes més sanes i sostenibles. Aquesta iniciativa…
Campanya impulsada per la Red de Municipios por la Agroecología amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania i l'entorn polític sobre la salut i el dret a l'alimentació.
Agroecologia Escolar és un programa municipal d'educació per a la sostenibilitat dedicat al canvi escolar i comunitari que treballa des de l'àmbit de l'agroecologia escolar.…
Andalhuerto és un projecte de promoció dels horts col·lectius que ofereix assessorament tècnic a tots els col·lectius interessats en l'agricultura no professional, sobre la…
A partir de la Declaració de les ciutats per a la bona alimentació C40 i el Pacte de Polítiques Alimentàries Urbanes de Milà, el Repte de Barcelona per a la Bona Alimentació i el…