Consum

El futur no només arriba; a vegades, s’inventa!

Coneix totes les eines i els recursos disponibles perquè puguem gaudir a Barcelona d’un sistema alimentari més segur, saludable, saborós i sostenible.

AMB EL SUPORT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Il·lustració

ALTRES INICIATIVES

Cistelles. PATXI URIZ | DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Cooperatives i grups de consum

La Federación Andaluza de Consumo y Producción Ecológica (FACPE) és una organització de base social que es crea l'any 1995 amb la voluntat de sumar persones i entitats que comparteixen un mateix objectiu: facilitar l'…
Som Alimentació és una cooperativa gestionada per una comunitat de persones que s'uneixen per a crear un supermercat cooperatiu i participatiu. La seva aposta és impulsar un nou model de consum dirigit per les persones…
La Magrana Vallesana és una associació de consumidors i productors agroecològics de la comarca del Vallès Oriental amb seu a Granollers. Agrupa més de 300 unitats familiars associades que aposten per una alimentació…
Supermercat La feixa. PATXI URIZ | DIPUTACIÓ  DE BARCELONA

Supermercats cooperatius

Aquest contingut estarà disponible molt aviat. Moltes gràcies per la teva paciència!
Vi pla de Bages. PATXI URIZ | DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Promoció

Iniciativa de la pagesia per difondre, compartir i fer descobrir l'agricultura respectuosa.
El projecte Hemengoak - De Aquí va néixer amb la idea d'oferir, en l'alimentació de totes les escoles infantils municipals de Pamplona, productes de qualitat sostenibles, ecològics, frescos, de temporada, de proximitat…
Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, en una actuació coordinada pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i pel Departament d'Empresa i Coneixement a través de l'…
Cistell de verdures. PATXI URIZ | DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Alimentació saludable i sostenible

Alimentar el cambio és un projecte impulsat per la cooperativa madrilenya Garúa amb l'objectiu de proposar solucions integrals per promoure espais de nutrició i convivència saludables.
La sostenibilitat al plat és un projecte del Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI) que té com a objectiu fomentar una alimentació més justa i sostenible des dels menjadors escolars. En una…
El projecte Menjadors més sans i sostenibles (MEMSS) és una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona i l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) que promou una alimentació infantil més equilibrada, saludable i…
Think and do tank per comprendre i acompanyar els canvis en els comportaments alimentaris dels joves de 15 a 35 anys cap a dietes més sanes i sostenibles. Aquesta iniciativa proposa programes innovadors i lúdics per…
Campanya impulsada per la Red de Municipios por la Agroecología amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania i l'entorn polític sobre la salut i el dret a l'alimentació.
Agroecologia Escolar és un programa municipal d'educació per a la sostenibilitat dedicat al canvi escolar i comunitari que treballa des de l'àmbit de l'agroecologia escolar. Aquest programa inclou diversos projectes per…
Andalhuerto és un projecte de promoció dels horts col·lectius que ofereix assessorament tècnic a tots els col·lectius interessats en l'agricultura no professional, sobre la perspectiva de l'autosuficiència i l'…
A partir de la Declaració de les ciutats per a la bona alimentació C40 i el Pacte de Polítiques Alimentàries Urbanes de Milà, el Repte de Barcelona per a la Bona Alimentació i el Clima és una crida perquè les ciutats i…