AMB EL SUPORT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Eina per donar a conèixer la cuina del cabrit i s’hi recopila molta informació pràctica orientada a donar-li valor a través d’un extens receptari.
Cooperativa de consum sense ànim de lucre, amb un model autogestionat i participatiu. Es proveeix de productors de proximitat, que treballin en projectes d’iniciativa social, evitant sempre que sigui possible, grans distribuïdores.
ALTRES INICIATIVES
Cooperatives i grups de consum
La Federación Andaluza de Consumo y Producción Ecológica (FACPE) és una organització de base social que es crea l'any 1995 amb la voluntat de sumar persones i entitats que comparteixen un mateix objectiu: facilitar l'…
Som Alimentació és una cooperativa gestionada per una comunitat de persones que s'uneixen per a crear un supermercat cooperatiu i participatiu. La seva aposta és impulsar un nou model de consum dirigit per les persones…
La Magrana Vallesana és una associació de consumidors i productors agroecològics de la comarca del Vallès Oriental amb seu a Granollers. Agrupa més de 300 unitats familiars associades que aposten per una alimentació…
Supermercats cooperatius
Aquest contingut estarà disponible molt aviat. Moltes gràcies per la teva paciència!
Promoció
Iniciativa de la pagesia per a difondre i donar a conèixer, compartir i fer descobrir l'agricultura respectosoa
El projecte Hemengoak - De Aquí va néixer amb la idea d'oferir, en l'alimentació de totes les escoles infantils municipals de Pamplona, productes de qualitat sostenibles, ecològics, frescos, de temporada, de proximitat…
Alimentació saludable i sostenible
Alimentar el cambio és un projecte impulsat per la cooperativa madrilenya Garúa amb l'objectiu de proposar solucions integrals per promoure espais de nutrició i convivència saludables.
La sostenibilitat al plat és un projecte del Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI) que té com a objectiu fomentar una alimentació més justa i sostenible des dels menjadors escolars. En una…
El projecte Menjadors més sans i sostenibles (MEMSS) és una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona i l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) que promou una alimentació infantil més equilibrada, saludable i…
Think and do tank per comprendre i acompanyar els canvis en els comportaments alimentaris dels joves de 15 a 35 anys cap a dietes més sanes i sostenibles. Aquesta iniciativa proposa programes innovadors i lúdics per…
Campanya impulsada per la Red de Municipios por la Agroecología amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania i l'entorn polític sobre la salut i el dret a l'alimentació.
Agroecologia Escolar és un programa municipal d'educació per a la sostenibilitat dedicat al canvi escolar i comunitari que treballa des de l'àmbit de l'agroecologia escolar. Aquest programa inclou diversos projectes per…
Andalhuerto és un projecte de promoció dels horts col·lectius que ofereix assessorament tècnic a tots els col·lectius interessats en l'agricultura no professional, sobre la perspectiva de l'autosuficiència i l'…
A partir de la Declaració de les ciutats per a la bona alimentació C40 i el Pacte de Polítiques Alimentàries Urbanes de Milà, el Repte de Barcelona per a la Bona Alimentació i el Clima és una crida perquè les ciutats i…